lauantai 5. joulukuuta 2015

Aamu, joka tuntui sunnuntailta

Tiiättekö semmosia trendikkäitä tyyppejä, jotka heräävät reippaan raikkaina ja suuntaavat kaupungille asioille. He ostavat uunituoretta croissanttia aamupalaksi ja istuutuvat sitten tunnelmalliseen kahvilaan kirjoittamaan blogia.

Mää oon nyt semmonen. Paitsi.

Pikkujoulujen jälkeinen aamuni ei ollut sangen reipas ja raikas. Yhden aikaan yöllä ajelin kotiin Siikajoelta. Vielä kolmelta värkkäilin joulukalenteri-ikkunaani ja nuhaisena huonosti nukutun yön jälkeen nousin sängystä vasta puolenpäivän aikaan. Laahustin lähikauppaani Lidliin (koska entinen lähikauppani Valintatalo lopetti marraskuun lopussa, r.i.p) ja ostin pari croissanttia. Paluumatkalla päätin kuitenkin piipahtaa Kahvila Hipussa syödäkseni aamupalaksi ison ja rasvaisen viinerin kaakaon kera. Ja nyt tässä kirjoitan blogia. Nimim.Raahelainen Hipsteri_86.


Hipussa muuten kiva uusi näyttely! Ja miten hyvä sattuma, että taulut sopivat todella hyvin tulevaan Etiopia-iltaan! Tulkaapa kattoon.
Aamulla myös ajattelin, että kiva viettää tämä sunnuntai sohvalla löhöillen ja itsenäisyyspäiväjuhlia katsellen. Ulkonakin oli perinteinen sunnuntai-sää. Kunnes lopulta tajusin, että onkin vasta lauantai...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti